Winkel dicht in zomervakantie. We blijven bereikbaar via mail en telefoon voor bestellingen.

Onze werkwijze

Gepersonaliseerd advies

Standaard drukwerk kan uiteraard. En als het al eens iets anders mag zijn, helpen we u graag verder met onze inzichten. Afhankelijk van het type drukwerk geven wij u gepast en oprecht advies. Zo kunt u een feilloos eindresultaat verwachten, qua haalbaarheid van ontwerp, afwerking en papierkeuze.

 

Hebt u een idee voor een communiekaartje, huwelijksuitnodiging of ander gelegenheidsdrukwerk? Toon ons een voorbeeld of lever ons uw basisontwerp aan, wij gaan ermee aan de slag en zorgen dat het printklaar op punt staat. Een andere vraag over drukwerk? Stap binnen in onze winkel. Vraag naar advies of doe er inspiratie op door enkele voorbeelden te bekijken.

Grondige quality check van uw drukwerk

Bij elke opdracht gaan we na welke papierkeuze het meest geschikt is en checken we of de opmaak voldoet aan de vereisten. Indien gewenst, laten we u eerst gratis een proefdruk zien. We voeren met andere woorden een grondige kwaliteitscontrole uit voor we effectief in druk gaan.

Tips & tricks

Nuttige tips voor het aanleveren van bestanden.

1. Tip 1

Sla elk document steeds op als PDF of JPEG.

2. Tip 2

Maak het document reeds in het gewenste eindformaat op, of in een formaat dat in verhouding klopt. Meerdere exemplaren op een vel positioneren hoeft niet, dit doen wij sowieso om dan de juiste marges voor het uitsnijden in te stellen.

3. Tip 3

Voor een boekje: lever het document aan als losse pagina’s die elkaar opvolgen. Geen spreads dus!

4. Tip 4

Wie een boekje wenst dat geniet en geplooid dient te worden: hier dient het totaal aantal pagina’s een veelvoud van 4 te bedragen. Houd hier dus rekening mee als u bijvoorbeeld niet wenst dat uw achterkaft bedrukt wordt. Dan stopt u één of meerdere blanco pagina’s achteraan in uw bestand.

5. Tip 5

Zorg voor genoeg marge aan de rand van het document. Plaats tekst op minimum een 3 à 5-tal millimeter van de rand. Afbeeldingen die tot aan de rand geprint moeten worden, mogen natuurlijk wel tot op de rand van het document.

6. Tip 6

Gebruik het juiste programma voor het juiste doeleind.

7. Tip 7

Een bestand (of meerdere bestanden) van meer dan 10 MB verstuurt u best via www.wetransfer.com.

 

Heeft u een vraag of hulp nodig bij de realisatie van een ontwerp?

Kom gerust eens langs of stuur ons een mailtje.